Špičkový nový vůz Renault Austral bude už brzy k mání i u nás

Renault obnovuje nabídku v kategorii SUV ambiciózním modelem Nový Renault Austral. Ten bude jedním z pilířů při znovudobývání segmentu C, který je srdcem světového automobilového trhu. Dlouho očekávaný vůz si budou moci už v březnu vyzkoušet také návštěvníci salonů Auto Kubíček v Šumperku a Olomouci.

Interiér vozu Nový Austral je skvěle vybavený a propracovaný. Foto: red

"Měl jsem možnost si Nový Austral projet v rámci testovacích jízd, kde jsme jej srovnávali s hlavními konkurenty. Byl jsem velmi mile překvapený. Skvělé jízdní vlastnosti, pohodlný interiér, tradičně skvělý motor, ale co mě ohromilo nejvíc byl zcela nový head-up displej s projekcí na čelní sklo o velikosti 9,3"!" uvedl Michal Maslák, vedoucí prodeje šumperského autosalonu Auto Kubíček.

Špičkově vybavený a propracovaný interiér vozu Nový Austral nabízí komfort hodný rodinných modelů, které se zapsaly do historie značky Renault. Klenotem velkorysé a přívětivé kabiny je obrazovka openR, která kombinuje zobrazování údajů jako je například navigace či multimédia a integruje to nejlepší ze služeb a aplikací Google.

Na konci loňského roku 31 novinářů z 31 evropských zemí, kteří zasedají v porotě soutěže AUTOBEST, zvolilo vůz Austral jako Best Buy Car of Europe 2023. Poté, co se před několika týdny dostal mezi šest finalistů, vybrala porota Nový Renault Austral jako vůz, který nejlépe splňuje nákupní kritéria evropských spotřebitelů.

Nepřehlédnutelný design a skvělé jízdní vlastnosti

Exkluzivní verze esprit Alpine čerpá z bohaté historie značky Alpine. Nepřehlédnutelné designové prvky, které odlišují tuto verzi od všeho ostatního, například to jsou 20" disky kol z lehkých slitin daytona, černé detaily exteriéru, zadní světla s 3D „moiré“ efektem a na přání dodávaný matný šedý lak schiste satin. Speciální prvky pokračují i v interiéru, kde je použito čalounění v kombinací látka carbon / Alcantara s modrým prošíváním či prošívání na volantu v barvě francouzské trikolóry.

První vozy vybavené mild hybridním systémem budou dodány už v březnu, hybridní verze E-Tech dorazí k zákazníkům ke konci léta 2023. "Obě varianty nových vozů si řidiči budou moci prohlédnout a vyzkoušet také u nás v Šumperku a v Olomouci," doplnil Lukáš Kubíček, majitel společnosti Auto Kubíček.






INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty