Olomouc má nový turistický web. S atraktivním designem nabízí informace i skvělý e-shop

Město Olomouc představilo nový turistický web. Dostupný je na adrese tourism.olomouc.eu a připravený pro návštěvy turistů z celého světa. Nové webové stránky mají jednoduchý a moderní design, který zaujme hned na první pohled.

Foto: olomouc.eu

Stránky, které nahradily téměř dvanáct let starou prezentaci, jsou přehlednější a turista na nich najde vše, co pro návštěvu města potřebuje, od kulturního kalendáře po sdílenou dopravu nebo tipy k prohlídkám památek. „Jsme rádi, že se nám podařilo vytvořit prostředí, které bude přínosem pro turisty, kteří chtějí objevit atraktivitu našeho města," vyzdvihl náměstek primátora pro kulturu a cestovní ruch Viktor Tichák.

Nové stránky ukazují to nejlepší, co lze v Olomouci zažít, navštívit i ochutnat. „Web je postavený na fotografiích, stránky reflektují současné trendy v designu a použitelnosti, jsou plně responzivní a napojené na aktualizované databáze města,“ doplnil webmaster Pavel Snášel z oddělení marketingu olomouckého magistrátu.

Město bude stránky nadále aktualizovat a nabídku pro turisty rozšiřovat. „Turistický web je totiž jedním z důležitých kroků v propagaci města a využití jeho turistického potenciálu,“ upozornil náměstek primátora Tichák. Návrh a přípravu nového webu zajišťovalo designérské studio Rency ve spolupráci s odborem kultury a cestovního ruchu a oddělením marketingu.

Více na www.tourism.olomouc.eu




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty