Čarodějnice na Poděbradech: velká vatra, spousta zábavy, koncerty, špekáčky a makrely

Velký program se k příležitosti Pálení čarodějnic chystá v neděli na olomouckých Poděbradech. Začíná se v 11 dopoledne a co dělat bude až do večera. V 19:30 zažehnou zdejší parádní vatru. Budou i špekáčky a makrely.

Foto: Rej.cz

Od dopoledne budou na Poděbradech různé akce pro děti a připravena je ve dvou délkových variantách čarodějná stezka. O zábavu a aktivity se postarají spolky Atomika a Svišti v pohybu. Pro dospělé jsou v plánu koncerty - večer se můžete těšit na vystoupení kapel Hot Dogs Revenge a Sugar and Spice Holding Company.

A jaká konkrétně bude zábava pro děti pod taktovkou Atomika, z.s. a Svišti v pohybu? Připraveny jsou aktivity s názvy začarovaný šíp, let v hmoždíři, trefa do černého, hadí cesta, bloudění v lese, hledání netopýrů, tajuplné tvoření, vymetání pavouků, čarodějná hranice, tajemné runy, cesta prstem a pavoučí park. Zní to dobře...  A pokud by to nestačilo, bude tady i skákací hrada další atrakce. 

„A pozor, stezka nebude zábavná jen pro děti, jsme si jistí, že na čarodějnickou vlnu se naladí i rodičové,“ dodává Jiří Holub za pořadatele akce, Olomoucké Podebrady. Přijďte se podívat a přesvědčit sami. Kdo přijde v čarodějnické masce, dostane zdarma zmrzlinu a bude mít slevu na čarodějnou stezku.

Po celý den bude možnost různého občerstvení, chystají se makrely a můžete si tady sami opéct špekáčky. 

Foto: Rej.cz

Foto: Rej.cz




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty