Agentura Elite Prague hledá modelky a modely. V Šantovce proběhne casting

Nejprestižnější tuzemská modelingová soutěž hledá nové tváře. Castingová tour startuje již tento týden ve vybraných obchodních centrech. V Galerii Šantovka se hledání talentů odehraje v sobotu 13. května. Ambasadorem soutěže je digitální kreativec, cestovatel a youtuber Martin Carev, který bude castingem provádět. Ideální příležitost pro ty, kteří uvažují o kariéře v modelingu.

“Castingy jsou skvělou možností pro mladé lidi, jak se představit v regionech celé republiky,” říká ředitel soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro ČR a SR Saša Jány. “Velmi mě těší, že náš projekt, který nehledá dokonalé tváře, ale potenciální talenty, které se chtějí rozvíjet a uspět v modelingu na špičkové úrovni, se těší takovému zájmu. Jsem hrdý, že Elite Model Look je již více než tři dekády zárukou nejlepšího servisu pro začínající modelky a modely, a zároveň nejúspěšnějším projektem v budování kariér.”

Do soutěže se mohou přihlásit slečny ve věku 13 až 21 let s výškou nad 170 centimetrů a mladí muži ve věku 15 až 23 let s výškou nad 183 centimetrů. Všichni účastníci castingu absolvují vstupní pohovor se zástupci agentury Elite. Vítězka a vítěz národního finále budou reprezentovat Českou republiku na jubilejním 40. světovém finále Elite Model Look.

V rámci castingů je připraven atraktivní doprovodný program. Schwarzkopf odborníci poradí, jak se starat o vlasy, dámy se mohou nechat učesat profesionálním kadeřníkem, o poradenství a zvýraznění přirozené krásy se postarají profesionální vizážistky Oriflame, připravené zájemce nalíčit a zkonzultovat péči o pleť. Těšit se můžete na soutěž o výrobky vlasové kosmetiky Schwarzkopf, produkty veganské pleťové péče Waunt od Oriflame, předplatné časopisu Elle a trička od webu OčkováníprotiHPV.cz.



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty