Přes půl miliardy! Sazka v našem kraji za pět let udělala milionáře z desítek lidí

Život desítek lidí v Olomouckém kraji se za posledních pět let změnil k lepšímu, když zkusili štěstí a hráli se Sazkou. V milionáře se u nás za tu dobu proměnilo 74 výherců, kteří si dohromady odnesli 584 744 618 korun. Nejčastěji ve Sportce, Eurojackpotu, Šanci milion nebo ve hře Šťastných deset. Největší částku, 99 376 445 korun, nedávno získal sázející ze Šumperska, jenž vsadil 200 korun v Superjackpotu.

Sazka každý den stvoří jednoho milionáře. Foto: archiv

„Loni jsme v průměru každý den vytvořili alespoň jednoho milionáře. A pokračujeme i letos. Jen v Olomouckém kraji jsme od začátku roku 2023 udělali milionáře z třinácti lidí, kteří dohromady vyhráli přes 195 milionů korun,“ prozradila mluvčí Sazky Pavla Hobíková.

Změnit tento počet by mohlo podle ní Milionové léto Sporty, které přineslo prvního milionáře 2. června a potrvá až do poslední losování v pátek 4. srpna. V rámci něj se ve Sportce hraje kromě Superjackpotu i o desetkrát jeden milion korun navíc. Losuje se každý pátek po dobu deseti týdnů a sázejícím stačí vsadit plný tiket Sportky. Tím se dostanou do hry o milionovou prémii.

Stovky kol pro dětské domovy

„To přinese deset zaručených milionářů. Už v loňském roce jsme rozdali několik stovek kol do dětských domovů napříč Českou republikou, za každého milionáře jedno. A letos v rozdávání kol těm, kteří neměli tolik štěstí, pokračujeme. Podpora cyklistiky a sportu celkově je jedním ze základních pilířů Sazky,“ doplňuje Hobíková.

Česká loterijní jednička generuje historicky největší počet milionářů v legendární hře Sportka. Naopak největší sumy peněz podle Sazky lidé vyhrávají v Eurojackpotu.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty