Zpříjemněte si léto ve městě u vody mezi růžemi. Potěší i pivo nebo míchané drinky

Prodlouženou otevírací dobu botanické zahrady a rozária mohou využít lidé, kteří si chtějí v horkých dnech zpříjemnit pobyt ve městě. V rozáriu jsou k dispizici také vodní plochy s vodotryskem a příjemné občerstvení.

Foto: Rej.cz

Rozárium poskytuje v těchto dnech příjemný azyl všem, kteří se nechtějí trápit ve vyhřátém městě a nemají přitom čas jet někam daleko z města. Mezi růžemi, vodními plochami a hradbami bastionové opevnosti lze nyjít i zastíněná místa. V centru je i občerstvení Cofee Park Rozárium s venkovním posezením. koupíte zde chlazené nápoje, pivo, nealko, domácí limonády i míchané drinky a samozřejmě také nanuky. Jen počítejte s tím, že se zde platí hotovostí, karty neberou.   


Až do konce srpna je otevírací doba Botanické zahrady a rozária prodloužena do 19 hodin. Poslední hodinu, tedy od 18 do 19 hodin je však otevřen pouze jeden vstup, a to z ulice 17. listopadu, kde je i infocentrum. Ostatní vstupy do Botanické zahrady a rozária jsou od 18:00 zavřené. Vyjít ven z botanické zahrady a rozária můžete kdykoliv po zavření vstupů točitou bránou ve směru k S-klubu a ulici U reálky. 

Foto: Rej.cz

Foto: Rej.cz

Foto: Rej.cz

Foto: Rej.cz



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty