Tři kapely, nové dresy, zábava pro děti a hlavně derby se Zlínem. To bude první MORA Fest!

Fandíte olomouckým kohoutům? Pak si v kalendáři zakroužkujte 18. srpna a na tento den si nic neplánujte. Úplně poprvé totiž chystá HC Olomouc jedinečnou akci, jaká tady ještě nebyla, s názvem MORA Fest! Festival nabídme obsáhlý kulturně-sportovní program s třemi kapelami a jedním hokejovým derby, křest dresu, bohaté občerstvení, spousta zábavy. Celosezónní permanentkáři a držitelé VIP karet mají vstup zdarma.

Zdroj: HC Olomouc

Parkoviště zimního stadionu pod schody naproti magistrátu se v pátek 18. srpna promění v dějiště výjimečné zábavy, která historie klubu nepamatuje. Areál se pro návštěvníky otevře v 13:30, následovat bude řada koncertů kapel OMIKRON BAND, ARGEMA, TROCHA KLIDU, křest dresu a hokejový zápas olomouckých kohoutů se zlínskými Berany. Ani ti nejmenší fanoušci Mory nepřijdou zkrátka, pro ně budou připraveny dětské atrakce.

„Křest dresu se v posledních letech stal příjemnou letní tradicí. Rozhodli jsme se letos celou událost povýšit a uspořádat pro naše fanoušky zábavný den přímo na Zimním stadionu. Už během uplynulého play-off se nám osvědčilo propojení sportu s kulturou, věříme tedy, že i nyní toto spojení naši fanoušci ocení a kromě přípravného utkání a křtu dresu si užijí i naplánované hudební koncerty. Celá akce je pojata hlavně jako poděkování fanouškům, jelikož držitelé celosezónních karet mají zajištěn vstup zdarma a také pro ostatní příznivce je cena stanovena na minimální možnou hranici,“ přibližuje celou akci Simon Vejtasa, marketingový manažer HC Olomouc.

Vstupenky na MORA Fest pořizujte zde. V on-line předprodeji je seženete za 200 korun, na místě za 250 korun. Můžete si pořídit též VIP vstupenku za 900 korun, díky níž budete mít během celé akce zdarma občerstvení ve VIP prostoru zimního stadionu a během autogramiády budete moci k získání cenného podpisu hráčů využít méně vytížené VIP řady.

CELOSEZÓNNÍ PERMANENTKÁŘI A DRŽITELÉ VIP KARET MAJÍ VSTUP ZDARMA!




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty