Víme, kde najdete ty nejlepší prostory pro firemní i soukromý vánoční večírek

Hledáte ideální místo, kde chcete v Olomouci před koncem roku posedět s kolegy z práce, přáteli nebo blízkými? Nebo chcete pozvat všechny zaměstnance i s rodinami? Kde najdete dobré jídlo a pití a pohodovou atmosféru? Kde můžete bez problémů zaparkovat? Máme pro vás řešení. Zavedené a stylové restaurace Bistro Helen a Lobster Family restaurant v nejvyšším patře Galerie Šantovka vám připraví akce přesně tak, jak si je představujete.

Bistro Helen nabízí pronájem salonku v designovém prostředí se stěnou s živou zelení, výbornou kuchyni s originálními recepty, založenou na čerstvých a lokálních surovinách, cooking show s šéfkuchaři či zázemí pro prezentace. Podnik je proslulý také svými originálními chlebíčky a výbornými dezerty a koláči vlastní výroby. Pokud by vás bylo 40 až 60, můžeme po domluvě uzavřít i celé bistro.

Sousední Lobster Family restaurant má hned několik možností pronájmu – k dispozici jsou dva menší salonky, které se dají propojit, prostor nejmodernějšího bowlingu v regionu s 18 drahami, část restaurace, nebo celý podnik. Nabízíme poctivě čepovaný Pilsner Urquell, kvalitní italskou a středomořskou kuchyni, cooking show s našimi šéfkuchaři, živou hudbu a cokoli dalšího, co pro vás budeme mít možnost udělat.

Podívejte se na naše stránky helen.cz a lobster-restaurant.cz, info najdete i na FB a Insta, nebo nám zavolejte a společně odladíme detaily vaší budoucí akce.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty