Koledy i hity devadesátek zazní na náměstí při benefičním koncertu pro Spolek Trend vozíčkářů

Neděle 26. listopadu bude na Vánočních trzích v Olomouci patřit Spolku Trend vozíčkářů Olomouc. Ten připravil nejen pestrý koncertní maraton, ale podpořit ho můžete také zakoupením punčů na stánku Dobrého místa pro život naproti Edelmannovu paláci nebo o pár dní později zakoupením výrobků na charitativním stánku.

Martin Šafařík vytoupí v rámci nedělního Vánočního benefičního koncertu na Horním náměstí

"Celý program Vánočního benefičního koncertu startuje na pódiu na Horním náměstí již v 11 hodin a vykopne ho kapela Ema White, která je velkým objevem na olomoucké hudební scéně. Jsou zakladatelé nového hudebního stylu discore, kde kloubí známé hitovky 90. let s prvky elektroniky, rocku a metalu. Vznikají tak unikátní hudební díla, u kterých budete tancovat jako smyslů zbavení. Obrovskou dávku něhy, předvánoční pohody a klidu svými písněmi přinese duo Kláva. Jsou to slečny kontrastující svou výškou, jedna malá, druhá vysoká, ale obě krásné a velmi nadané. Nestárnoucí hity Voskovce a Wericha, které neodmyslitelně patří k Vánocům, nám zazpívá všestranný umělec a olomoucký patriot Richard Pogoda. V rámci zastávky svého vánočního turné nás také navštíví Martin Šafa Šafařík a jeho koncert na posluchače přenese právě to, co se skutečně děje...Jsou Vánoce, svátky pohody a klidu. Celý program zakončí kapela Minami, jejichž velký hit Tancuj, zpívej nyní boduje v hitparádách českého rádiového éteru," láká na pestrý vánoční program PR manager spolku a produkční akce Milan Papežík.

"Vánoční benefiční koncert zakončuje roční cyklus našich akcí, které přinášíme lidem z veřejnosti jako poděkování za jejich letitou podporu, prostřednictvím našich umělců, kteří vystupují pro dobrou věc. Historie našich Vánočních benefičních koncertů není tak letitá jako například u Olomoucké štafety na vozíku nebo sbírky Zasukované tkaničky. Tento nápad a propojení s Vánočními trhy a společnosti Kulturní Olomouc vznikl v roce 2019. Během pandemie jsme měli dva roky na náměstí pauzu a koncert jsme přenášeli online. Letos tedy proběhne pátý ročník a jsme moc rádi, že máme opět tu možnost oživit předvánoční kulturní dění v naší milované Olomouci," prozradil ředitel Spolku Tomáš Zrnka.

Program Vánočního benefičního koncertu:

  • 11:00 Ema White
  • 13:00 Kláva
  • 14:30 Richard Pogoda
  • 16:00 Martin Šafařík
  • 17:30 Minami

Vstupné na Vánoční benefiční koncert je dobrovolné, přispět můžete do připravených kasiček na čtyřech checkpointech dobrovolníkům, které rozhodně nepřehlédnete. Spolek můžete podpořit také formou DMS na číslo 87777 ve tvaru DMS TKANICKA 30, DMS TKANICKA 60, DMS TKANICKA 90 nebo přispět na transparentní účet č. 1000100014/5500.

Po skončení benefičních koncertů se od 18:30 přesune na stánek Dobrého místa pro život duo Kláva a zpestří všem tradiční "punčování" s Dobropunčem. Trend vozíčkářů však nenabídne jen punče, ale i pár dobrot k zakousnutí.

Ve dnech 30. 11. - 3. 12. 2023 se zaměstnanci sociálního podnikání Trendu vozíčkářů přesunou do charitativního stánku na Dolním náměstí, kde budou prodávat krásné výrobky, které sami vyrobili. Nebude tedy nouze o různé vánoční ozdoby nebo hračky pro děti, které s láskou vyrábí osoby se zdravotním handicapem.

Zdroj: Spolek Trend vozíčkářů Olomouc




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty