QUEEN jako opravdoví! Nejlepší česká tribute kapela přiveze do Korunní pevnůstky velkou show

Perfektní zážitek pro fanoušky kapely QUEEN nabízí nejlepší česká tribute skupina Queenie. Ta přijede během letního turné UNIVERSUM Tour i do Olomouce. Její loňský koncert v Korunní pevnůstce byl velmi úspěšný a dá se očekávat, že to letos bude ještě lepší. Diváci se mohou těšit na precizní provedení písní skupiny Queen v původních aranžích a tóninách a na tu nejlepší atmosféru, jakou zažijí pouze na živém koncertě.

Queenie mívají perfektní pódiové představení. / Repro: archiv

Jedna z nejuznávanějších Queen tribute kapel na světě a suverénně nejúspěšnější Queen tribute kapela v České republice, která se svou show Queen Relived vyprodala dvakrát po sobě pražskou O2 arenu nebo vystoupila na oficiální narozeninové oslavě královny Alžběty II., zavítá v průběhu letní open air tour do třinácti českých měst. Druhá ze zastávek turné se uskuteční 13. července v Olomouci v prostorách Korunní pevnůstky. 

„Olomouc jsme navštívili i loni v rámci naší tour Pod širým nebem. Stejně jako letos jsme koncertovali na Korunní pevnůstce a diváci vytvořili naprosto fantastickou atmosféru. Věřím, že tento rok to nebude jinak. Olomouc je jedna z prvních zastávek letošní UNIVERSUM Tour a po takové době bez možnosti hrát před živými diváky jsme neskutečně natěšení,“ zve fanoušky frontman kapely Michael Kluch.

Komplexní zážitek! UNIVERSUM má být víc než koncert

S ohledem na dlouhou koncertní pauzu se kapela vůbec poprvé zapojila do celkové organizace a s realizačním týmem vyladila každý koncert s cílem, aby zážitek diváka začínal už při vstupu do areálu koncertu. „Letošní léto bude o kvalitě a o výzvách, proto ze sebe vydáme maximum, aby si návštěvníci koncerty užili. Hodláme je vtáhnout do našeho Universa,“ dodává Michael Kluch.

Celá UNIVERSUM Tour bude tematicky laděná a půjde o komplexní zážitek. A to včetně cateringu. Diváci ochutnají nejen loni uvedené Queenie pivo, které vzniklo propojením toho nejlepšího z českých a anglických surovin, ale například také Bang-Bang kuře, jedno z nejoblíbenějších jídel Freddieho Mercuryho.

A samozřejmě se mohou těšit na písně legendární skupiny Queen v precizním provedení. Queenie v čele s Michaelem Kluchem si zakládají na přesném pojetí skladeb v původních aranžích a tóninách, které doplňují autentickými kostýmy. Stejně pečlivě kapela přistupuje také k technologické stránce svých koncertů, aby si diváci odnesli prvotřídní audiovizuální zážitek. Proto na UNIVERSUM Tour spolupracují odborníci, kteří připravili megashow Queen Relived v O2 areně. Na fanoušky kapely tak čeká ta nejlepší atmosféra, jakou zažijí pouze na živém koncertě.

Vstupenky jsou již nyní v prodeji na portálech GoOut, smsticket, Ticketmaster a Ticketportal.

Kompletní harmonogram QUEENIE UNIVERSUM TOUR

  • 6. července 2021, Brno, fotbalový stadion Za Lužánkami
  • 13. července 2021, Olomouc, Korunní pevnůstka
  • 14. července 2021, Ostrava, Amfiteátr Poruba
  • 19. července 2021, Loket, Amfiteátr Loket
  • 21. července 2021, Konopiště, Přírodní amfiteátr Konopiště
  • 23. července 2021, Praha, Křižíkova fontána – Výstaviště Praha
  • 28. července 2021, Liberec, centrální parkoviště u Home Credit Areny
  • 30. července 2021, Plzeň, Amfiteátr OC Plzeň Plaza
  • 3. srpna 2021, Boskovice, letní kino
  • 5. srpna 2021, Mikulov, Amfiteátr Pod Turoldem
  • 10. srpna 2021, České Budějovice, Letní kino Háječek
  • 12. srpna 2021, Ústí nad Labem, letní kino
  • 14. srpna 2021, Svojšice, Kulturní areál Svojšice

Hudební skupina Queenie vznikla v roce 2006 a svou tvorbou vzdává hold legendární britské kapele Queen.

Svá vystoupení Queenie označují za koncertní divadlo, skrze něž předávají hudbu Queen dalším generacím. Koncertní show Queenie charakterizuje nejen precizní ztvárnění písní v původních tóninách a aranžích či fyzická podoba zakladatele kapely Michaela Klucha s Freddiem Mercurym, ale také technická dokonalost podpořená vlastním realizačním týmem a smysl i pro ty nejmenší detaily. To vše z Queenie dělá jednu z nejuznávanějších tribute kapel u nás i v zahraničí.

Queenie mívají perfektní pódiové představení. / Repro: archiv



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty