Srazil chodkyni, v klidu zaparkoval o kousek dál a odešel. Policie hledá bezohledného řidiče

Nehoda s takovými okolnostmi se často nevidí. Řidič údajně srazil chodkyni, pak v klidu zaparkoval o kousek dál a odešel. Policisté dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody, ke které došlo mezi třetí a čtvrtou hodinou odpolední v pátek 25. června 2021 v Olomouci na ulici Finská.

Na tomto místě došlo k podivné nehodě. / Foto: Policie ČR

Podle dosavadních informací měl dosud neustanovený řidič osobního motorového vozidla značky Suzuki Swift, šedé barvy parkovat na ulici Finská ve směru jízdy k ulici Velkomoravská a přitom přehlédnout chodkyni, do které nacouval. "Žena upadla na silnici, čímž si způsobila zranění. Poté měl řidič kousek popojet a zaparkovat na jiném místě. Od vozidla odešel a chodkyně zůstala ležet na silnici. Až další projíždějící řidič ženě přivolal zdravotnickou záchrannou službu," uvedla policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Svědci, kteří nehodu viděli a disponují informacemi, které by mohli přispět k jejímu řádnému objasnění a ustanovení řidiče, ať prosím telefonicky kontaktují policisty dopravního inspektorátu Olomouc na čísle 974 766 251 nebo kdykoliv linku 158.

Na tomto místě došlo k podivné nehodě. / Foto: Policie ČR



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty