The Ples v novém kabátě pod otevřeným nebem! Novinka, která má šanci zaujmout

Pořadatelé tradičního olomouckého The Plesu se nedali zastavit nepříznivým vývojem pandemie a pracovali na nové edici The Plesu. Jak sami říkají, měla by to být taková, o jaké se příznivcům plesové atmosféry ani nesnilo. A vůbec nevadí, že teď zrovna není plesová sezona.

The Ples zkouší nové pojetí plesu...

Čím bude olomoucký The Ples jiný? Organizátoři přichází s open air edicí The Plesu v trávě. Slibovaná velká taneční událost pod otevřeným nebem se uskuteční 3. září 2021 na známém Paloučku před olomouckým Sklubem.

The Ples open air nabízí skvělou příležitost užít si taneční odpoledne a příjemný večer s partnerem či přáteli, kde o kvalitní zábavu nebude nouze. O hudební program k tanci i poslechu se postará olomoucký New Street Band, atmosféru doplní korzující harmonikář či trumpetista. Tak jako předchozí ročníky The Plesu nabízely skvělý doprovodný program, ani u letní varianty tomu nebude jinak. Rozhýbat boky a oprášit kroky po COVIDu pomůže návštěvníkům oprášit olomoucký tanečník Jan Halíř. Nebudou chybět ani akrobatická nebo workoutová vystoupení a mnoho dalšího. Ochuzeni nebudou ani milovníci dobrého jídla a pití, to si budou moci návštěvníci plesu dopřát v Kozlovně i Sklubu.

Vzhledem k omezené kapacitě, kterou Palouček před Sklubem disponuje, doporučujeme zajistit si vstupenky s předstihem. Již nyní tak můžete učinit na www.theples.cz/vstupenky.



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty