Elektromobilu vyletěl na dálnici z vozíku trámek. Kvůli němu se další auto nabouralo

Policisté dálničního oddělení Kocourovec potřebují pomoc veřejnosti s objasněním jedné dopravní nehody. Ta se odehrála v pondělí 19. července na dálnici D35 ve směru z Olomouce na Ostravu. Viník nehody z místa ujel.

V pondělí 19. července kolem 16:20 řídil nezjištěný řidič osobní vozidlo bílé barvy s přívěsným vozíkem po dálnici D35 na 293,5 kilometru u obce Dolní Újezd ve směru z Olomouce na Ostravu. Během jízdy mu z přívěsu do levého jízdního pruhu vypadl dřevěný trámek. Na něj najela řidička vozidla Škoda Octavia a odhodila trám do pravého jízdního pruhu těsně před vůz Kia Ceed. Řidiči Kia se i přes rychlou reakci nepodařilo vyhnout trámku, najel na něj a poškodil si vozidlo.

"V souvislosti s prověřováním okolností dopravní nehody se obracíme na případné svědky, kteří mají poznatky k dopravní nehodě, a pomohli by ustanovit řidiče nezjištěného osobního vozidla bílé barvy, zřejmě elektromobilu značky Tesla, s přívěsným vozíkem," vzkazuje mluvčí policie Libor Hejtman.  Svědci se mohou přihlásit na linku 158, nebo osobně, telefonicky či e-mailem kontaktovat přímo policisty dálničního oddělení Kocourovec, Přáslavice – Kocourovec 19, tel: 974 762 751, e-mail: krpm.osdp.dok.stsl@pcr.cz.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty