Nejprve auto s motorkou, pak auto versus chodec. Dvě vážné nehody za jedno odpoledne

Dvě vážné dopravní nehody se odehrály v sobotu odpoledne. Nejprve to byla srážka auta s motorkou, o pár hodin později srazilo auto chodce. Na přechodu pro chodce...

Motorkář jel po hlavní, přesto byl sražen autem a skončil v nemocnici. / Foto: Policie ČR

V sobotu 9. října okolo 15. hodiny došlo v Uničově – Nové Dědině k nehodě osobního auta VW Golf a motocyklu Honda VTR 1000. Podle prvotních informací nedal 44letý řidič osobáku při odbočování vlevo přednost protijedoucímu 40letému motorkáři. Ten v důsledku střetu utrpěl zranění, se kterými jej zdravotnická záchranná služba převezla do nemocnice. Řidič Golfu vyvázl ze srážky bez zranění. Alkohol u obou řidičů vyloučila provedená dechová zkouška. Způsobená hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na 60 tisíc korun.

Při nehodě v Pasteurově ulici byl zraněn chodec na přechodu / Foto: Policie ČR

Zhruba o půl páté odpoledne vyjížděli policisté k další dopravní nehodě, která se odehrála v Olomouci na ulici Pasteurova. Podle dosavadních informací měla 46letá řidička osobního vozu Opel Astra srazit 46letého muže, který přecházel vozovku po přechodu pro chodce. Zraněného muže si do péče převzala zdravotnická záchranná služba. Způsobená hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na 30 tisíc korun. I v tomto případě vyšla zkouška na alkohol u obou účastníků s negativním výsledkem.

Obě dopravní nehody policisté nadále řeší.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty