Populární Olodvorek v úterý výjimečně otevírá bránu - kvůli výjimečnému minifestivalu

Speciální program připravil na úterý 8. března od 17 hodin Olodvorek. Cílem je společně poslat Ukrajině další podporu. Ukrajina je již jedenáct dní zmítaná invazí z Ruska. „My chceme přispět tou troškou, na kterou stačíme a poslat ukrajinským občanům naši podporu a sílu,“ vzkazuje Šimon Pelikán za Olodvorek.

Můžete se těšit na bohatý kulturní program: Terne Čhave, Lukáš Mareček, Fly Tommorow a ukrajinské složení Korále. V rámci akce proběhne finanční sbírka přímo pro Ukrajinu, materiální sbírka “powerbanky” pro komunikaci s blízkými, koordinace dobrovolníků, krátké přednášky a prezentace neziskových organizací a samozřejmě i občerstvení pro dobrou věc.Všechny vybrané peníze pošleme na okamžitou pomoc pro obranu Ukrajiny na bankovní účet 304452700/0300.

„Chceme také zajistit lidem na Ukrajině spojení s jejich blízkými, a tak budeme po celou dobu na OLODVORKU sbírat nabité a funkční powerbanky. V rámci benefice bychom také rádi pomohli s koordinací dobrovolníků, a proto jsme na akci přizvali Dobrovolnické centrum UP a další organizace, které vás navedou jak nejefektivněji pomáhat a přímo na místě se můžete k nim zaregistrovat s formou Vaší, ať už jednorázové, tak dlouhodobé pomoci,“ vysvětluje Šimon Pelikán.

Benefice bude doprovázena hudebním doprovodem a vystoupí řečníci z řad jedinců postižených válkou, akademiků i neziskových organizací. Po celou dobu se budete moci posilnit občerstvením, kdy celý výtěžek poputuje na Ukrajinu. A těšit se můžete i na oblíbený OLOPUNČ. Akci pořádá Olodvorek ve spolupráci s dalšími dobrovolníky, jako je Dobrovolnické centrum UP, Univerzita Palackého, Givt a další.

Vstupné je dobrovolné, ale cíl je jasný - vybrat co nejvíce peněz pro ty, co to momentálně nejvíce potřebují.

Odkaz na facebook událost naleznete zde: https://fb.me/e/1dlzseIEW





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty