Hokejové kohouty čekají ekonomicky mnohem klidnější sezóny. Klub získal generálního partnera!

Olomoucké kohouty čekají finančně zajištěné sezóny, což určitě pomůže stabilitě klubu. SELM MORAVA, s.r.o. se totiž včera stala novým generálním partnerem HC Olomouc! Firma, která patřila už v předešlých dvou sezónách mezi důležité sponzory klubu, se s kohouty rozhodla prohloubit spolupráci, a to na další dva roky formou generálního partnerství.

Majitel Selm Morava Martin Müller a marketingový manažer HC Olomouc Simon Vejtasa w Foto: HC Olomouc

„Jsme velmi rádi, že se nám na začátku jubilejní desáté sezóny působení v extralize povedlo získat prvního generálního partnera v novodobé éře olomouckého hokeje. SELM Morava je firmou z regionu s dlouhodobě pozitivním vztahem k našemu klubu, který podporovala již v minulých letech. Výrazné rozšíření spolupráce pomůže k větší finanční stabilitě naší organizace,“ říká marketingový manažer Simon Vejtasa.

SELM MORAVA, s.r.o. je šternberská firma, která nabízí velkoobchod s instalatérským a topenářským materiálem. S olomouckým hokejovým klubem spolupracovala už v sezónách 2021/2022 a 2022/2023, po zhruba roční intenzivní komunikaci se stává novým generálním partnerem.

Firma byla založena v roce 1996 a postupem času si vybudovala významné postavení v oboru velkoobchodního prodeje sanitárního vybavení, sortimentu z oblasti vodo-topo-plyn, inženýrských sítí a instalačního materiálu. V současné době patří mezi nejvýznamnější firmy v tomto oboru a zaměstnává cca 100 zaměstnanců.

Má velmi silný tým odborných technických pracovníků, kteří jsou schopni poskytnout odbornou podporu a zpracovávají nabídky zákazníků. Díky vlastní autodopravě a pomoci externích dopravců je možné vybrané zboží dopravit kamkoliv na území ČR.

Společnost SELM MORAVA, s.r.o. v roce 2013 obdržela prestižní ocenění „Štika českého byznysu – Štika Olomouckého kraje“.

„Jsem fanouškem olomouckého hokeje už mnoho let, hokejem žiju a nevynechám téměř žádný domácí zápas. Osud HC Olomouc mi není lhostejný a věřím, že prohloubení vzájemné spolupráce klubu pomůže k větší konkurenceschopnosti v rámci celé extraligy,“ říká majitel SELM Morava Martin Müller.



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Rockový ples Olomouc
INZERCE
Chata Kouty