Sirupárna, koktejly, makrely, chilli fest, koncerty, octoberfest... Poděbrady slibují nadupané září!

Olomoucké Poděbrady připravují na září dvě hodně dobře vymyšlené akce. Jednou z nich je první ročník Sirupárna festu, druhou Chilli fest s benefičním koncertem. Už tento pátek ale můžete k populárnímu jezeru vyrazit za dobrou muzikou.

Kapela Tak co?, označovaná promotéry za olomoucké Mig 21, zahraje na Terase v pátek 1. září od 20 hodin. Hudba na pomezí popu a rocku vás zde bude určitě bavit a zpříjemní poslední prázdninový pátek.

V sobotu 9. září se při Sirupárna Festu můžete těšit na originální míchané nápoje z produkce Sirupárny s možností nákupu sirupů i domů! Při „šťastné hodince“ vám připraví míchané nápoje samotný boss Sirupárny Jiří Holub. Program pokračuje koncertem Parní Lucie a tím, nač se návštěvníci Poděbrad těšili celé léto - pečenými makrelami! Tentokrát mají zájemci také možnost rezervace na emailu: kontakt@olomouckepodebrady.cz nebo na telefonu 737226099.

Další akcí bude v sobotu 16. září Chilli fest & benefiční koncert. Chilli fest se na Poděbradech odehrává již třetím rokem, návštěvníci se i letos mohou těšit na pikantní, ale i přiostřené menu, legendární omáčky od samotných mistrů řemesla Palíto a pro ty nejodvážnější proběhne také soutěž v pojídání chilli dobrot. Zároveň se jedná o spojenou akci ve spolupráci se spolkem Svato-pulčíci, z.s., který vznikl za účelem podpory dětí ze sociálně znevýhodněného prostředí. Na koncertě budou k dispozici dvě zapečetěné pokladničky magistrátem města Olomouc.

A úplně na konci září se mohou přátelé piva těšit na už třetí ročník Poděbradského Octoberfestu. Ve dnech 23. a 24. září tady dostanete šest druhů piva a spoustu různých dobrot.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty