Tři nové obchody v Galerii Šantovka. V Olomouci se usadila i IKEA

IKEA, Flying Tiger, Potten & Pannen. Hned tři jednotky zvučných jmen rozšířily téměř dvousethlavou řadu obchodů největšího regionálního obchodního centra na střední Moravě – Galerie Šantovka. Milovníci severského konceptu IKEA ale budou muset za nákupy jezdit stále do Brna nebo Ostravy, v Olomouci otevřel řetězec jen poradenské studio, které pomůže zákazníkům naplánovat vybavení domácnosti nábytkem a spotřebiči. Na druhou stranu – je to první studio svého druhu v ČR.

„Specialisté IKEA nabízí zákazníkům individuální poradenství. Konkrétně jsou schopni se zákazníkem najít komplexní řešení se zaměřením především na kuchyně a úložné prostory. Ale poradí i s celkovou vizualizací domova,“ řekla ředitelka galerie Michaela Mitáčková. Na místě si mohou lidé prohlédnout vzorové kuchyně, úložné prostory nebo část vybavení interiérů. K dispozici jsou vzorníky materiálů a barev.

Další obchody udělají radost dětem nebo hospodyňkám

Radostnou novinou zejména pro děti a teenagery je otevření stylové prodejny Flying Tiger Copenhagen. Obchod s hravými dárky, drobnými potřebami do domácnosti, školy nebo kanceláře má po celém světě řady příznivců. „Nenavrhujeme výrobky proto, aby vypadaly hezky. Navrhujeme je proto, aby lidem přinášely radost. Věci, které vás rozesmějí,“ píše řetězec na svých stránkách.

Potten & Pannen – Staněk není v Šantovce žádným nováčkem. Jeho obchod s luxusními kuchyňskými a domácími potřebami je dlouholetou součástí galerie. Majitelé využili nabídku nových větších prostor a přestěhovali se z přízemí do 1. patra. I tady vás potěší sortiment prémiových nožů Zwilling, tradiční burgundská keramika Emile Henry, litinové nádobí Staub a řada výrobků mnoha dalších značek.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty