Dopravní omezení po nehodě na přejezdu trvají i další den

Následky hrozné nehody na železničním přejezdu v Divišově ulici z úterního rána se promítají do dopravního provozu i ve středu. Omezení se týkají vlaků i tramvají.

Vagón byl po požáru zcela zničen | Foto: HZS Olomouckého kraje

Provoz na železniční trati Olomouc - Velká Bystřice - Hrubá Voda je přerušen. Pro vlaky regionální dopravy je zajištěna náhradní autobusová doprava v úseku Olomouc hl.n. - Velká Bystřice (Hlubočky) a zpět. Stanici Hrubá Voda a zastávku Hrubá Voda nelze autobusem obsloužit. Za úsekem s náhradní autobusovou dopravou se zvýší zpoždění u vlaků ve směru Hrubá Voda - Velká Bystřice - Olomouc hl.n. o cca 5 - 15 min, u vlaků ve směru Olomouc hl.n. - Velká Bystřice - Hrubá Voda o cca 5 - 15 minut. Vlaky 3533, 3537, 3539 nejedou a nejsou nahrazeny autobusovou dopravou v úseku Hlubočky - Hrubá voda. Vlaky 3536 a 3538 nejedou a nejsou nahrazeny autobusovou dopravou v úseku Hrubá Voda - Hlubočky.

Výluka trvá i v olomoucké MHD. Dopravní podnik informuje, že tramvaj číslo 4 prpozatím stále končí svou jízdu na točně Fibichova. Do Pavloviček pokračuje náhradní autobusová doprava X4, která už obsluhuje všechny zastávky po celém úseku tramvajové trati od Hlavního nádraží po Pavlovičky a zpět.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty