Řidič z vedlejší nedal přednost, jenže po hlavní silnici jela dodávka. Auto skončilo na boku

Následky ošklivé havárie řešili v pondělí dopravní policisté i lékaři. Nedaleko Kojetína jeden řidič osobního auta zapomněl na to, že při vyjíždění z vedlejší musí dávat přednost. Dopadlo to dost hrozně.

Foto: Policie ČR

"Včera dopoledne vyjela hlídka dopravních policistů na Kojetínsko k oznámené dopravní nehodě dvou vozidel. Na místě policisté zjistili, že řidič osobního vozidla značky Fiat, který jel od Kojetína směrem na Kovalovice vjel do křižovatky v katastru obce Popůvky u Kojetína, i když měl dle dopravního značení dát přednost vozidlům jedoucím po hlavní komunikaci. Do křižovatky najel v okamžiku, kdy tudy projíždělo dodávkové vozidlo značky Toyota, které řídil poškozený ve směru od D1 na Křenovice," popsala bouračku mluvčí olicie Miluše Zajícová.

V důsledku srážky byla toyota odhozena a zůstala stát v pozici na boku na vedlejší cestě, která vede k místní firmě. Řidič toyoty byl lehce zraněn a z preventivních důvodů, na základě lékaře zasahujícího na místě nehody, převezen do Fakultní nemocnice Olomouc. Podle policie se nepotvrdilo, že by některý z účastníků nehody před jízdou popíjel alkoholické nápoje.

Hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na 510 tisíc korun. 




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty