Mladík oznámil ozbrojené přepadení, policie ale zjistila, že k ničemu nedošlo

Napadení s nožem v ruce oznámil v úterý 6. února sedmnáctiletý mladík z Přerova. Útočník měl mladého muže lehce zranit nožem a utéct. Policie případ důkladně prošetřila a závěr byl překvapivý.

Ilustrační foto: Pixabay.com

„Na základě oznámení od úterý prověřujeme případ možného napadení nožem, ke kterému mělo dojít v pondělí před 19.00 hodinou na ulici Trávník v Přerově. Dle sdělení a výpovědi 17letého oznamovatele měl k němu přistoupit na schodech vedoucích k Trumf centru neznámý pachatel a měl mu způsobit tři řezné ranky v oblasti hrudníku a poté z místa utéci," popsala ve čtvrtek 8. února případ policejní mluvčí Miluše Zajícová a dodala, že přerovští kriminalisté zjišťují veškeré okolnosti k oznámenému případu a zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin ublížení na zdraví ve stádiu pokusu.

Uběhlo pár dní a mluvčí oznámila ukončení vyšetřování. "Ihned po oznámení jsme se případem začali zabývat a zajišťovali jsme důkazní materiál k tomu, aby byl případ co nejdříve objasněn. Na základě prověřování a provedených úkonů se zjistilo, že k přepadení a zranění hocha jinou osobou nedošlo," říká Miluše Zajícová a zdůrazňuje, že obyvatelům města tedy od fiktivního agresora nehrozí žádné nebezpečí.

S ohledem na věk oznamovatele policie nechce k případu falešného oznámení sdělovat bližší informace.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty