Kino Metropol zažije premiéru nového českého filmu za účasti režiséra a dvou hereček

Premiéra nového filmu Sucho se odehraje v sobotu 17. února v olomouckém kině Metropol. V delegaci přijede snímek představit úspěšný český režisér Bohdan Sláma a herečky Magdaléna Borová s Dorotou Šlajerovou.

Dorota Šlajerová a Tomas Sean Pšenička | Foto: Bonton Film

Příběh napjatého soužití dvou sousedských rodinných klanů v jedné vesnici natočil držitel mnoha Českých lvů a řady zahraničních cen Bohdan Sláma. Obě rodiny vedené dominantními otci mají zcela odlišný přístup k životu a ke krajině. Zatímco Josef nutí svou rodinu ke svéráznému způsobu života na ostrůvku vegetace mezi monokulturními Viktorovými lány, Viktorův syn Míra je zamilovaný do Josefovy dcery Žofky. Aby získal její sympatie, musí s otcem bojovat. Synova revolta staví Viktora do nové situace. 


Drama režiséra Bohdana Slámy dává vyniknout hereckým výkonům jak hlavních mužských hrdinů, tak i dvou klíčových žen v podání zkušené Magdalény Borové a mladé Doroty Šlajerové. Obě dámy budou i s režisérem připraveny k diskuzi s diváky.

Premiéra začíná ve 20 hodin. Vstupenky lze zakoupit zde https://system.cinemaware.eu/wstep1.php?id=bf73a2df2e52dd1d848c3a5d26f84ab5dbff3ad7f820e1649504f1ba

Foto: Bonton Film

Martin Pechlát

Marek Daniel

Dorota Šlajerová

Magdaléna Borová



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty