Tragická událost ve škole, třináctiletý žák vypadl během vyučování z okna

V nemocnici je třináctiletý hoch, který v pátek dopoledne během vyučování v Masarykově základní škole ve Velké Bystřici vypadl z okna. Podle policie, která případ vyšetřuje, se tak stalo bez cizího zavinění. Odpovědnost na sebe nebere ani samotná škola.

Ilustrační foto: ZZS Olomouckého kraje

Chlapec údajně odešel z hodiny s tím, že jde na toaletu. Následně pak vypadl z okna ve třetím patře, prý bez cizího zavinění. Pádem si způsobil středně těžká a těžká poranění zejména v oblasti břicha a hrudníku. Na místě ho našli kolemjdoucí.

Aby byly vyloučeny možné komplikace při vnitřních zraněních, byl chlapec záchrannou službou letecky transportován do dětského úrazového centra v ostravské nemocnici. Zde nyní pokračuje jeho léčba. 

Příčina šokující události není známa. Okolnosti případu vyšetřuje policie. Vedení školy podle Olomouckého Deníku odmítlo jakékoliv vlastní pochybení například v podobě bagatelizace příznaků šikany. Do vyšetření všech okolností nechce případ nikdo komentovat, což je s ohledem na věk zraněného školáka pochopitelné. 


Základní škola ve Velké Bystřici | Ilustrační foto: mzs-vb.cz




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty