Boxerská profi scéna se stěhuje do Olomouce

Výkvět tuzemské boxerské scény se v druhé půlce dubna stěhuje do Olomouce. V Hale UP se v pátek 19. dubna odehraje galavečer českého profesionálního boxu – The Ring 11. Fanoušky čeká devět zápasů profíků a dalších sedm jako amatérský předprogram. Vrcholem večera bude boj o český titul v super lehké váze, kde nastoupí domácí Patrik Baláž proti Milanu Ganoškovi.

„První zápas mezi nimi skončil nerozhodně, doufám, že Olomouc konečně pozná, kdo je lepší,“ říká promotér večera Patrik Knopp z pořádající agentury Patron Boxing. Zajímavý podle něj bude i souboj Josefa Stráníka z pražského Spejbl gymu a Patrika Fialy z Brněnské Boxárny. „Je to odložený souboj kvůli zranění Stráníka a oba borci do toho šlápnou naplno,“ míní Knopp.

Přitažlivý bude i fight mezi Tomášem Bezvodou a Alešem Makovcem. „Ti se zatím potkali jednou a byla to pořádná řežba. Bezvoda má na kontě čtyři desítky zápasů v profi ringu, Makovec pět, ale žene ho mládí a talent,“ doplnil promotér.

Diváci se mohou těšit kromě jiných také na veterána boxu Milana Procházku z Brna nebo na první ženský souboj v historii turnajů série The Ring v hlavní roli s vicemistryní republiky podání Natálií Poledníkovou.

Loňský první olomoucký ročník ovládl Pavel “GHOST” Polakovič. Bohužel našeho nejlepšího boxera v super welteru už v ringu neuvidíme. Neporažený fighter s bilancí 11-0, majitel dvou českých titulů a jednoho prestižního opasku WBC musel ze zdravotních důvodů pověsit rukavice na hřebík.

Vstupenky na galavečer českého profi boxu 19. dubna zakoupíte na patronboxing.cz. Ve čtvrtek 18. dubna můžete dorazit na vážení před zápasy, které se koná v 16,00 v Galerii Šantovka.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty