Poznáte je? Ukradli kabelku s věcmi za 65 tisíc, natočily je při tom ale kamery

Olomoučtí policisté se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti neznámých osob, a to v souvislosti s prověřováním krádeže dámské kabelky, ke které došlo v nákupním centru Šantovka v Olomouci.

Foto: Policie ČR

Krádež se stala ve čtvrtek 30. prosince 2021 okolo 16. hodiny. Dosud neznámý pachatel využil nestřeženého okamžiku a dámskou kabelku ukradl z nákupního vozíku. Majitelka měla v kabelce mobilní telefon, peněženku s osobními doklady a hotovostí a další drobné osobní věci. Způsobenou škodu si okradená žena předběžně vyčíslila na 65 tisíc korun. Případ policisté prověřují pro podezření ze spáchání přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. 

Pokud by někdo muže a ženu z přiloženého videozáznamu poznal, nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jejich totožnosti, ať prosím, kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 na tel. 974 766 651, emailem: ol.oo.olomouc1.stsl@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.





INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty