V moři realit rostou další Ostrovy. Zábřežská realitní kancelář expanduje do Olomouce

Je tomu teprve necelé dva roky, kdy se úspěšný makléř Jiří Los rozhodl opustit pohodlí nadnárodního realitního koncernu a postavil se na vlastní nohy. V Zábřeze, kde žije, založil společnost Ostrov realit, která dnes patří mezi hlavní hráče na trhu s realitami v Olomouckém kraji. Ostrov realit navíc otevírá další a další pobočky. Ta nejnovější vznikla v Olomouci.

Jiří Los s kolegyní Lenkou Mazáčovou před novou pobočkou společnosti Ostrov realit v Olomouci. Foto: red

"Co jsem si zatím plánoval a přál, to se nám povedlo splnit na 200 %. Aktuálně si plníme další sen, když jsme rozjeli pobočku v Olomouci. Věřím, že i zde zákazníci ocení náš profesionální, spolehlivý a slušný přístup," uvedl majitel Ostrov realit Jiří Los.

"Obrovskou radost mi dělají kolegové, v nové pobočce na nic nečekají a hned začali naplno pracovat. Jsou nesmírně šikovní a od zákazníků mám jen pozitivní reference," dodal Jiří Los.

Novou pobočku Ostrov realit v Olomouci najdou zájemci na adrese  Litovelská 17. Makléře mohou kontaktovat také prostřednictvím webových stránek ZDE

Realitní společnost Ostrov realit úspěšně působí na realitním trhu od 1. dubna 2021. Pobočky má vedle Olomouce také v Šumperku a Zábřeze.

Novou pobočku Ostrov realit v Olomouci najdou zájemci na adrese Litovelská 17.



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty