Pět módních značek během března představí své originální kolekce i postup práce

Dámy zpozorněte! Březnový program start-upového projektu Šantovka star(t)s nabídne originální módní kolekce. Kreativní návrháři vás na jaro oblečou do pohodlného lifestylového outfitu, moderního minimalistického střihu, udržitelné módy či unikátních nadčasových modelů. Na své si však přijdou také pánové, kteří si mohou vybrat kousky volnočasového stylu. Přijďte se podívat na tvorbu malých butikových kreativců.

By Kateřina

„Zákazníci se mohou těšit na skutečně atraktivní módní kolekce, které vznikly v dílnách talentovaných nadšenců. Jde o precizní malovýrobu, či-li každý kousek oblečení je dělán ručně s maximální pozorností,“ říká manažerka projektu Eva Sovová.

A na co se můžete následující týdny těšit? První březnový týden odstartuje projekt NOP nabízející minimalismus, lifestyle a design v jednom. Vybírat můžete streetwerovou módu v podobě mikin, trik, šatů a kalhot joggers pro muže i ženy. Vyberete si i pokud máte běžně problém sehnat oblečení kvůli vyšší či menší postavě. Následně se představí projekt By Kateřina. Jeho autorka slibuje "dokonale padnoucí kolekce ušité z kvalitních materiálů". Střihy jsou navrhovány tak, aby podtrhly ženskou krásu, ale zároveň byly pohodlné na celodenní nošení.

Sestry Verča a Mája to rozjedou třetí březnový víkend se svou oděvní značkou Basicatory. Nadčasové, snadno kombinovatelné oblečení vydrží ve vaší skříni dlouhé roky. Dámy si své oděvy tvoří od prvotního návrhu až po finální ušití ve své olomoucké dílničce.

Projekt Cirkulo zákazníkům předvede originální nadčasovou módu vyznačující se precizním zpracováním z těch nejkvalitnějších zbytkových tkanin a pletenin české výroby.

Konec měsíce uzavře značka Contracor, jejíž filosofie vychází ze španělského „a contracorriente“, což v překladu znamená „proti proudu“. Cílem jejich zakladatelů je díky propracovaným detailům vyzdvihnout osobitý styl každého, kdo se rozhodne vystoupit z davu.

O projektu Šantovka Star(t)s

Šantovka nejsou jen nákupy, jídlo a zábava, ale také design, řemesla, lokální značky, udržitelnost a kreativita. To vše v novém projektu ŠANTOVKA STAR(T)S. Pomáháme startupům, řemeslníkům, studentům, umělcům a všem, kteří přicházejí s originálními nápady. Vizitky jednotlivých projektů, které se představí v Šantovka Star(t)s, jsou publikovány na webu www.santovkastarts.cz, kde je lidé mohou rovněž i hodnotit.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty