U Olomouce roste velký technologický park. Zájemci chtějí v halách menší prostory

Na kraji Olomouce u výpadovky na Ostravu se sedm dní v týdnu intenzivně pracuje. I z blízké silnice je už vidět, jak v areálu, odděleném od blízké obce Bystrovany dlouhým dlouhým valem se zelení, vyrůstají objekty prvních dvou hal. Celkem tady bude v rámci projektu East Park Olomouc sedm hal.

Foto: Redstone

Pvní dvě haly mají být podle společnosti Redstone, která East Park připravuje, stavebně dokončeny a zkolaudovány ještě do konce letošního roku. Kromě konstrukce nosných sloupů prvních dvou hal je teď v areálu hotová také dopravní infrastruktura, která je napojena na blízké veřejné komunikace. V areálu je už dokončená i zastávka MHD pro budoucí zaměstnance a nová cyklostezka.

Během tří etap tady vyroste celkem sedm hal. Výhodou tohoto logistického a skladovacího centra ve srovnání s podobnými průmyslovými zónami jinde je dobrá poloha uprostřed Moravy, přímé napojení na blízkou dálnici  a flexibilně pojaté vnitřní dispozice hal. Podle našich informací je mezi potenciálními nájemci velký zájem právě o menší prostory než o obrovské skladovací prostory. V halách tak mohou vzniknout i menší provozovny, prodejny a kanceláře. 

V halách můžou být i klasické kanceláře | Vizualizace: Redstone



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty