Muž přežil pád z patnácti metrů. Zabořil se hluboko do kontejneru s velkými sklenicemi

Muže po pádu z patnáctimetrové výšky dnes ráno společně zachraňovali profesionální hasiči a zdravotnická záchranná služba v Olomouci. Muž byl vážně zraněn, ale pád z velké výšky přežil, což lze podle mínění odborníků přičítat právě tomu, že spadl do konterjneru a nikoliv na tvrdou dlažbu. V kontejneru přitom byly uskladněné velké pětilitrové sklenice!

Foto: HZS Olomouckého kraje

"Muž spadl dnes před 8. hodinou ve dvorním traktu do kontejneru s uskladněnými pětilitrovými zavařovacími sklenicemi a vážně se zranil. Zůstal uvězněný ve 2,5 metrech a s ohledem na charakter jeho poranění potřeboval rychlé ošetření," uvedla tisková mluvčí hasičů Lucie Balážová. K dramatické události došlo na Šibeníku. 

Záchranáři se ke zraněnému dostali jedině díky využití hasičských nastavovacím žebříků, až pak mohli muži poskytnout okamžitě základní ošetření. Hasiči poté pomocí vysokozdvižného vozíku dostali paletový kontejner rychle na zem, muže s mnohačetnými zraněními ze střepů velmi opatrně vyprostili a přesunuli na nosítka zdravotnické služby. Následně ho záchranka transportovala do fakultní nemocnice.

Muž byl při vyprošťování ze střepů při vedomí, udával ale, že má silné bolesti v zádech. 

Okonostem případu se už věnuje i policie. 

Foto: HZS Olomouckého kraje

Foto: HZS Olomouckého kraje



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty