O5 a Radeček překvapí fanoušky na svátek lásky. Vyprodané valentýnské turné připomenou záznamem ze Žofína

U příležitosti 1. máje, svátku lásky, zveřejní kapela O5 a Radeček hned několik záznamů, které připomínají úspěšné valentýnské turné Romantický smyčce. Fanoušci se mohou těšit na televizní záznam z koncertu v pražském Paláci Žofín a také live audio tracky na všech streamovacích platformách. Jako první Radečci vydávají koncertní verzi klipu k písni Romantický smyčce za doprovodu kvarteta Moravské filharmonie Olomouc.

Vyprodané turné šumperské skupiny O5 a Radeček připomene koncertní záznam i nový videklip. Foto: BrainZone

"Nás vlastně dopředu ani nenapadlo, že bude mít valentýnský turné až takový úspěch. Jsme teda moc rádi, že jsme aspoň do Prahy vzali televizní techniku a na český svátek lásky můžeme dát našim fanouškům dárek. Po dvou měsících mohou celou tu krásu Žofína společně s námi znovu prožít," říká zpěvák Tomáš Polák.

Nyní Radečci představují první vlaštovku z natočeného materiálu. "Ze záběrů pořízených během koncertu na Žofíně vznikla mimo jiné nová live verze videoklipu na píseň Romantický smyčce, podle které se celé turné jmenovalo. Doufáme, že video, které zveřejňujeme jen pár dní před prvním májem, lidem pomůže dostat se do té správné láskyplné nálady,“ dodává s úsměvem zpěvák Tomino.

O5 a Radeček – Romantický smyčce live ze Žofína:

Živě zahrané hity jako Vloupám se nebo Romantický smyčce najdou posluchači už tento týden na streamovacích platformách a v pondělí 1. května si mohou vychutnat kompletní videozáznam celého koncertu. Radečci jej zveřejní na svém YouTube kanále, ale ještě před tím, večer 30. dubna, odvysílá koncert v televizní premiéře TV Óčko Star.

Turné Romantický smyčce se konalo v únoru na Valentýna. Kromě Prahy šumperská kapela vystoupila v Liberci, Olomouci a Šumperku.

Web kapely: https://www.o5.cz/

Instagram: https://www.instagram.com/o5aradecek_official/

Facebook: https://www.facebook.com/o5aRadecek

U příležitosti nedělní premiéry koncertního záznamu věnovala televize Óčko šumperské skupině programový speciál.





INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty