Olomoucký špacír, nové pivo a první letošní promítání pod širým nebem

Sobotní volný čas nabízí v Olomouci několik zajímavých možností. Už dopoledne například začal Olomoucký špacír, který potrvá až do večera, v Bezručových sadech můžete ochutnat úplně nová olomoucká piva a letní kino zahajuje dnes večer provoz premiérovým promítáním.

Foto: Rej.cz

Olomoucký špacír má pestrý program, který se dopoledne a časně odpoledne odehrává na Sluňákově. Ve tři hodiny se účastníci vrací do Olomouce a v 15:30 začne pochod "silných čtyřek" Olomoucí. Start je v Letním kině. Od té doby můžete ve městě potkávat skupiny pivních poutníků, oděných buď do C.K. uniforem nebo do dobového oblečení z prvních dekád 20. století. Jedno ze stanovišť putování je na začátku Bezručových sadů kousek od vodopádu. Nový olomoucký pivovar Twinberg tady postavil stánek s výčepem a gulášem. Otevřeno má dnes do pokročilého večera a otevřeno mít bude i celou neděli. V pátek zde čepovali různé twinbergské ležáky, dnes by měly být na čepu také speciály APA. 


Pivovar Twinberg má v Bezručových sadech víkendový stánek | Foto: Rej.cz

Zmínili jsme Letní kino Olomouc. Zdejší restaurace v nádherném prostředí zahájila slavnostně provoz už v pátek, vyhrávala k tomu sestava tří  Dj's. V sobotu odpoledne odsud budou vyrážet na cestu účastníci Olomouckého špacíru. A v sobotu večer se zde odehraje i první letošní filmová prokekce. Na programu je skvělý americký film Babylon s Bradem Pittem v jedné z hlavních rolí, začíná se ve 20:30. 

Stačí si vybrat.  

 Letní kino | Foto: Rej.cz

Letní kino | Foto: Rej.cz

Pivo Twinberg si můžete dnes a zítra dát v parku kousek od vodopádu | Foto: Rej.cz



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty