Před dnešním duelem Sigmy se můžete potkat s populárním Oldřichem Machalou

Sigma Olomouc hraje dnes na Andrově stadionu od 15 hodin s Teplicemi, které v předchozích třech kolech dvakrát vyhrály a jednou remizovaly. V tabulce jsou o jednu příčku nad Olomoucí. Jaká bude situace po dnešním zápase? Přijďte na Sigmu a před utkáním můžete zažít milé setkání!

Legenda Sigmy Oldřich Machala se před zápasem setká s fanoušky

Fanzóna se rozjede hodinu před začátkem utkání. A tentokrát se máte na co těšit! Zavítá do ní legendární Oldřich Machala. Přijďte na setkání s hráčem, který za Sigmu v nejvyšší soutěži odehrál těžko překonatelných 414 zápasů. Samozřejmostí bude autogramiáda, na níž Oldřicha Machalu doplní jeden z hráčů současného A-týmu. Kdo to bude? To je překvapení.

Tradicí sigmáckých fanzón je prezentace ženského týmu. Sigmačky si pro fanoušky opět připraví dovednostní soutěže. Přítomen bude i olomoucký esportový tým. Setkat se s ním můžete ve stánku, kde budou zároveň připraveny dvě konzole, na nichž si to fanoušci mohou rozdat ve hře FIFA.

Ve fanzóně bude samozřejmě připraveno občerstvení. Těšit se můžete na pochoutky z grillu, případně na točené pivo od našeho partnera Pivovaru Litovel.

Utkání Sigma Olomouc versus FK Teplice začíná dnes v 15 hodin. Venku panuje příjemné letní počasí, tak snad na zápas přijde co nejvíce lidí. "Doufám v to. Snad dorazí spousta lidí, která nás přijde podpořit, užít si naši hru a krásné počasí," zve fandy záložník Jan Fortelný. 




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty