Mladík ve škodovce měl přes dvě promile. Auto skončilo v příkopu, řidič v nemocnici

K dopravní nehodě nedaleko Bystrovan vyráželi policisté i záchranka ve dvě v noci v sobotu. Důvodem byla bouračka osobního auta, které řídil silně opilý dvacetiletý řidič.

Auto skončilo po havárii téměř na střeše | Foto: Policie ČR

V sobotu po druhé hodině ranní jel 20letý mladík ve vozidle Škoda Octavia od Bystrovan směrem do obce Bukovany. Řízení vozidla nezvládl, sjel vpravo mimo komunikaci, kde přední částí vozidla narazil do příkopu a zůstal stát.

"Na místě byly s řidičem provedeny dechové zkoušky, které odhalily, že před jízdou popíjel alkohol. Hodnoty se zastavily na 1,97 a 2,10 promile alkoholu. Záchranáři mladého a nezodpovědného řidiče odvezli, naštěstí jen s méně závažným zraněním, do nemocnice," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová. Ve vozidle s řidičem nikdo necestoval, ke zranění jiných osob tedy tentokrát nedošlo.

Policisté opilému a zraněnému mladíkovi na místě zadrželi řidičské oprávnění. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky s tříletou trestní sazbou odnětí svobody. 

Foto: Policie ČR



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty