Na dálnici D35 v noci shořelo auto. Zahynul v něm také jeho řidič

Dnes krátce po půlnoci se na dálnici odehrála dopravní nehoda s tragickými následky. Nedaleko Dolního Újezdu na dálnici D35 z Ostravy do Olomouce havarovalo a shořelo auto, v němž zůstal jeho řidič. Ten požár nepřežil.

Foto: Policie ČR

"Ve tři čtrvtě na jednu nám bylo oznámeno, že v odstavném pruhu před dálničním mostem poblíž 293km dálnice D35 v katastru obce Dolní Újezd hoří vozidlo ve směru z Ostravy na Olomouc," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová. Přivolaní hasiči po uhašení vozidla zjistili, že se na sedadle řidiče nachází ohořelé lidské tělo. Nikdo jiný se ve vraku vozidla nenacházel.

"Totožnost řidiče nelze v tuto chvíli potvrdit, ale je pravděpodobné, že se jedná o majitele vozidla. Příčina a okolnosti této tragické události jsou nadále předmětem šetření," dodala Miluše Zajícová.

Podle dosavadních zjištění policie řidič vozidla Dodge zřejmě nedodržel předepsanou rychlost, vyjel mimo dálnici na odstavné místo, kde přední částí vozidla narazil do opěrné kamenité zdi, která je součástí tunelu. Po nárazu došlo ke vznícení vozidla. Hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na vozidle 1,5 milionu korun a na poškození zdi a okolí 150 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Foto: Policie ČR



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty