Lollipopz, vyhlídka z největší výšky, obří fantaskní loutky, hokejisté a večer i hvězda Alle Farben

Příjemné počasí slibují meteorologové na sobotu 2. září a ve Smetanových sadech je k tomu připraven neméně přitažlivý program pro celé rodiny. Zahrnuje koncert a autogramiádu oblíbených Lollipopz, kouzelníka, obří loutky, astronauta, kosmickou loď SPACE X Crew Dragon, výhled na město z výšky osmdesáti metrů, street art, hráče HC Olomouc a mnoho dalšího. Navíc si můžete půjčit zdarma kolo.

Celodenní oslavy ve Smetanových sadech pokračují do 19 hodin, potom se všechno přestěhuje k Šantovce, kde následuje DJ party a Alle Farben

Galerie Šantovka zve na oslavu svých desátých narozenin do parku celou Olomouc i turisty. Celodenní program je zdarma a vy navíc můžete přijet i na kolech Nextbike, protože pro jejich dvě stanice u Smetanových sadů platí během oslav speciální režim. Po celý den oslav tu mají zákazníci 15 minut free na příjezdy a odjezdy.

Na sobotu 2. září je od 10 do 19 hodin připraven mix zábavy, adrenalinu i poznání pro celé rodiny a lidi všech generací. Připraveny budou Future & science zóna, Sportovní a adrenalinová zóna, Art zóna, Dětská zóna, Hudební zóna s pódiem a konečně také Cirkusový a divadelní point. Mezi hlavními body jsou i další místa s muzikanty a jinou zábavou či dobrotami. Velkým tahákem bude v Adrenalin zóně vyhlídka na Olomouc z osmdesát metrů vysoké plošiny! Vyšší mobilní vyhlídky v tuzemsku ani neexistují. V parku se fanouškům představí i hokejisté HC Olomouc.  

Velkým lákadlem pro nejmladší generace jsou například koncerty dvou hudebních a tanečních skupin Čiperkové a Lollipopz, které umí nadchnout i velmi početné publikum a mezi dětmi mají tisíce fanoušků. V 11 hodin se představí Čiperkové, věkově mladší skupina, a od 17:15 se v Hudební zóně můžete těšit na zkušenější Lollipopz. Ti představí publiku známé i nové písničky a taneční čísla a nakonec se s fanoušky setkají při autogramiádě!

Mimořádný zážitek nabídne finále odpoledního programu v podobě průvodu obřích nafukovacích loutek Theatro Oculus, který začíná v 18 hodin. Co se dá od tohoto spektakulárního průvodu čekat?

„Obří růžový slon, vznášející se nad hlavami diváků, jednooký šnek, který propluje okolo vás a v povzdáli kosmonaut, který vše sleduje. V prostoru se mihne moudrá prapodivná sova a třeba zahlédnete zmateného soba, obří barevnou housenku nebo extravagantního komára. Nad celým OCULUS dohlíží stoletá želva v létajícím baloně,“ popisují členové divadelního spolku Oculus to hlavní z produkce, které říkají „cirkus trochu jinak“.

Po celodenní party pro rodiny s dětmi se centrum dění přesune na plochu před obchodní galerii. V 19 hodin zde vypukne DJ party, jejímž vrcholem bude vystoupení jednoho z nejlepších evropských dýdžejů Alle Farbena. Jeho hudební mix bude doplněn o laserovou a světelnou show. Před berlínskou hvězdou se představí domácí DJ Ludwig, Andrea Pomeje nebo MIO x JUNIOR. Vstupenky zakoupíte na smsticket.cz.

Alle Farben je hlavní hvězdou večerní DJ Party

Hudební zóna - program na podiu

• 10:00 - 10:45 - pohádka divadla Tramtarie

• 11:00 - 12:00 - Čiperkové

• 13:30 - 14:30 - kouzelník Jiří Hadaš

• 16:00 - 17:00 - Natalie Tichánková & 4GOOD

• 17:15 - 19:00 - Lollipopz a navazující autogramiáda

Program cirkusového pointu

• 11:00 představení On The Road

• 14:00 představení The Gentleman

• 16:00 představení On The Road

• 10:00 - 11:00 artistické vystoupení

• 14:00 - 15:00 artistické vystoupení

• 16:00 - 17:00 artistické vystoupení

• 17:00 - 17:30 performace - mega loutky Tanečnice

• 10:30 - 11:00 performace - mega loutky Tanečnice

• 18:00 - 19:00 - Oculus hromadný průvod velkoformátových nafukovacích loutek

Všechny informace o oslavách 2. 9. i 14. 10. najdete zde https://www.galeriesantovka.cz/narozky


Oslavy ve Smetanových sadech nabídnou v 18 hodin i průvod obřích loutek divadla Oculus

Ve dne Smetanovy sady

...a večer stage u Šantovky se třemi velkoplošnými obrazovkami



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty