Životní pohoda na dosah: Moderní bydlení v srdci Jeseníků

Zájem o bydlení mimo ruch velkoměsta stále stoupá a trend pokračuje i letos. Proč lidé hledají únik z města? Důvodem je touha po kvalitním bydlení v klidném prostředí. Nová nemovitost v přírodě, umožňující aktivní životní styl jak v zimě, tak i v létě, se vším potřebným vybavením, je stále více oblíbenou volbou. A navíc nový domov může sloužit i jako výnosná investice díky rozvoji regionu a rostoucím cenám nemovitostí, tzn. přinášet zisky z pronájmu.

Z městského ruchu do přírody. Objevte nové bydlení v údolí Jeseníků.

Nový developerský projekt Údolí Rejhotice nabízí 26 moderních bytů. Projekt vznikl z touhy propojit historii, kulturu a horskou přírodu Jeseníků. Na místě někdejších továren, které se začaly rozvíjet v 19. století v údolí Desné, vzniká nové bydlení s moderními standardy (nabíjecí stanice pro elektromobily, bezbariérové výtahy, elektrické žaluzie, podlahové vytápění a další). 

První etapa výstavby se zaměřila na obnovu historické vily z 30. let. Díky zachování původní konstrukce a moderní izolaci bylo vytvořeno zázemí pro moderní bydlení se všemi standardy dnešní doby. 

Interiéry bytů byly navrženy v dokonalém souladu s horským prostředím. Ve třech nadzemních podlažích a podkroví se nachází byty o dispozicích 1+kk až 3+kk včetně exkluzivních mezonetových variant. Každá bytová jednotka nabízí výhled do okouzlující přírody a na vrcholky hor. Letní večery lze trávit při posezení a grilování s přáteli v prostoru přímo u bytového domu a děti si mohou hrát na novém dětském hřišti.

Tento udržitelný projekt spojuje minulost s budoucností a přináší kvalitu života v prosperující lokalitě s veškerým občanským vybavením. I díky spolupráci s místními firmami a řemeslníky směřuje výstavba prvních bytů do finální fáze a dokončení ostatních bytů bude podle plánu v říjnu 2023.

Jde o jedinečnou příležitost. Přijďte a objevte krásu moderního bydlení v náruči přírody Jeseníků – v Údolí Rejhotice. Užijte si nevšední zážitky, zábavu a aktivní odpočinek formou lyžování, horské turistiky nebo cyklistiky.

Více informací objevíte ZDE.




INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty