Džemfest přichází s programovou novinkou. S exkluzivními hosty bude tvořit realitu

Džemfest opět dostává své pověsti festivalu s přesahem. V rámci doprovodného programu totiž nabídne besedy se skvělými hosty z úspěšného projektu Festival zdraví. V rámci Džemfestu tak do Šumperka zavítá například kvantový fyzik profesor Jan Rak nebo přední český psycholog Heřman Čadil. Večer na téma Tvoření reality proběhne ve středu 18. října v sále kina Oko.

Festival Džemfest se rozšiřuje o večer věnovaný zajímavých přednáškám. Foto: MB

Dalšími hosty večera budou terapeutky Lucie Chládková a Naomi Pavlásková alias Srdcem Amazonka. Pořadem hosty provede moderátor Marek Berger, a to vše za hudebního doprovodu Andie Music.

"Přednášky a besedy se ponesou v duchu společného tématu Tvoření reality. Kapacita je omezena a tak si zajistěte své místo na akci raději hned," vzkazuje za pořadatele Ondřej Polák.

Předprodej vstupenek ZDE.

Hlavní program Džemfestu vypukne v pátek 20. října v Domě kultury Šumperk a fanoušci se mohou těšit na hvězdné kapely Chinaski a O5 a Radeček. V bohatém programu 23. ročníku šumperského festivalu dále vystoupí úspěšný zpěvák Marcell, formace The Middle Of The Sandwich a svérázné duo DJ Friky & Dave Trumpeteer.  





INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty