Dos Amigos: luxusní a hlavně pikantní mexické bistro přímo v centru Olomouce!

Burro, taco, quesadila nebo vynikající guacamole - to je část nabídky nového malého podniku, zaměřeného na specifickou mexickou gastronomii. denně od 11 do 22 hodin a o víkendu od 15 až do půlnoci si můžete dát hodně pikantní občerstvení v podniku Dos Amigos - Mexican Bistro v Panské ulici.

Foto: Rej.cz

Dos Amigos neboli dva kamarádi vám tady nabídnou různě velké tortily, plněné mnoha variacemi kuřecího nebo hovězího trhaného masa. Varianta hovězího masa, naloženého v mexické směsi Birria, je chuťově obzvlášť výrazná. Perfektní je také avokádový salát Guacamole nebo další saláty, které se podávají s nachos. 

Nejen milovníky masa ovšem vítá tento podnik. Úplnou novinkou v nabídce jsou speciality pro vegetariány i pro vegany, založené na kombinaci zeleniny, omáček, několika sýrů a případně i rýže!

Kromě klasických pokrmů burro, taco, frito či quesadila můžete vyzkoušet také různé mexické polévky dle denní nabídky nebo čtyři verze různě pálivých omáček. Zkusili jsme a jsou skvělé. Nabízí se i smažená kořeněná kukuřice či pikantní maso s rýží. 

Malý prostor v Panské ulici, kde se kdysi opravovaly, prodávaly či vykupovaly použité mobily a později například i kebab, je teď upraven příznačně v mexickém stylu - a na všechno zdejší dění dohlíží ostrým zrakem dvojice John Travolta & Samuel L. Jackson, známá z kultovního filmu Pulp Fiction. Přejeme, aby jim tohle pikantní hnízdo co nejdéle vydrželo. 

Foto: Rej.cz

Foto: Rej.cz    

Foto: Rej.cz    

Dos Amigos | Foto: Rej.cz    



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty