Adventní světýlka na řece Moravě, to je magická plavba zimní Ololodí

Předvánoční čas patří světýlkům. Plavby Olomouc proto i letos ozdobily jednu z lodí nespočtem žárovek a všem, kteří zavítají na olomouckou náplavku, nabízejí adventní plavby. Ty budou probíhat téměř každý den až do Nového roku. Stejně tak se vánoční výzdobou rozzářil i prostor vnitrobloku na Dolním náměstí, OLODVOREK, kde se příchozí mohou zahřát punčem i kulturním programem.

Svátečně vystrojená Ololoď | Foto: Plavby Olomouc

„S přicházejícím adventem vyplouvají už tradičně naše OLOLODĚ Marie Terezie a Kordulka do své zimní sezóny. Plavby lodí v Olomouci tak vstupují do svého nejkouzelnější období. Loď je zateplena, vybavena kamny, vánočně nazdobena a plavby si tak užijete v suchu a teple. K tomu vám budou na palubě podávány horké punče, ve variantě alko pro dospělé i nealko pro děti,“ popisuje kapitán Šimon Pelikán. Atmosféru adventu umocní i OLOPOINT, umístěný na náplavce. I ten nabídne kolemjdoucím během adventních víkendů teplý punč na nábřeží.

V centru města na Dolním náměstí je možné navštívit vánočně nazdobený OLODVOREK, kulturní prostor přímo v centru města. „Připravujeme téměř každodenní kulturní program, který zajistí umělci z celé České republiky i ze zahraničí. Mimo venkovního zázemí se letos otevřely i doposud skryté místnosti v průjezdu vnitrobloku. Lidé se v nich mohou schovat před nepříznivým počasím, občerstvit se a odpočinout v předvánočním shonu. U OLODVORKU má stanoviště i OLOŠLAP, pojízdné vozítko, které je možné objednat si k historickým jízdám Olomoucí,“ upřesňuje Šimon Pelikán.

OLOLOĎ, OLOŠLAP i OLODVOREK jsou také ideálním a originálním místem pro konání vánočních firemních večírků a setkání s přáteli.

Plavby lodí jsou možné každý den, rezervace naleznete na odkaze níže:

https://www.plavbyolomouc.cz/rezervace nebo emailu: info@plavbyolomouc.cz

Foto: Plavby Olomouc

Foto: Plavby Olomouc




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty