Největší svatební veletrh se vrací do Olomouce. Už tuto sobotu v Galerii Šantovka

Již 9. ročník oblíbeného svatebního veletrhu je po roce opět tady! Zamilované páry budou mít v sobotu 13. ledna výjimečnou možnost naplánovat celou svou svatební událost na jednom místě. Galerie Šantovka i letos totiž představí desítky vystavovatelů nabízejících například zapůjčení svatebního oblečení, fotografické či cukrářské služby, zajištění květinové výzdoby či cateringu. V plánu jsou také módní přehlídky a další atraktivní program, který představí nejnovější trendy v oblasti svateb. Návštěvníci akce se mohou těšit i na exkluzivní bonus – soutěž o svatbu zdarma.

Zdroj: svatbananecisto.cz

„V plánu máme nejrůznější workshopy, ochutnávky nebo prezentace. Rozhodně snoubencům pomůžeme v jeden den na jednom místě naplánovat co nejlépe jejich vysněnou svatbu a služby také hned rezervovat,“ řekla hlavní organizátorka Kateřina Klakurková z firmy Svatební agent.

Veletrh bude jako vždy rozdělený do dvou částí, a to na výstavní sekci a doprovodný program. Výstavní sekce nabídne služby a zboží spjaté s přípravou a zajištěním svateb. „Představí se svatební a společenské salóny a agentury, butiky, kadeřnictví, kosmetická studia, kameramani, fotografové, hudebníci a DJ, cukráři a výrobci dortů, restaurace, cateringové firmy a vinaři. Odborníci lidem představí nejnovější trendy z oblasti svatebních oznámení, snubních prstenů, svatebních dekorací a doplňků včetně naaranžování tabulí, ohňostrojů, květinových výzdob či automobilů,“ doplnila Klakurková.

Zdroj: svatbananecisto.cz

Neméně důležitá bude také druhá část s doprovodným programem, v němž nebudou chybět módní přehlídky, ukázky líčení nebo rozhovory a soutěže. Na přehlídkovém mole se mohou návštěvníci inspirovat aktuálními módními trendy v oblasti svatebních a společenských šatů, pánské a dětské módy. Novinky předvedou také módní butiky a obchody z Galerie Šantovka. Vyvrcholením celého dne pak bude soutěž o SVATBU ZDARMA, do níž se mohou přihlásit snoubenci plánující sňatek právě v letošním roce. Soutěžící se musí přihlásit předem na e-mail: info@svatbananecisto.cz.

Podrobný program najdete na Svatba nanečisto | Galerie Šantovka.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty