Casting na Miss Šantovka už dneska, soutěžící se mohou hlásit i na místě

Doslova za dveřmi je casting na adeptky titulu Miss Šantovka. Výběr kandidátek do čtvrtého ročníku oblíbené soutěže se uskuteční ve čtvrtek 1. února a zájemkyně, které se nestihly zaregistrovat předem, mohou podat přihlášku přímo na místě.

Casting se uskuteční ve čtvrtek v Galerii Šantovka Olomouc v kinosále Premiere Cinemas číslo 6 od 14:00 do 18:30. Zájemkyně se mohou registrovat prostřednictvím níže uvedené webové stránky nebo na místě v den konání castingu v čase od 14 do 16 hodin. Postup do semifinále soutěže se dívky dozví už bezprostředně po castingu. Semifinále a finále soutěže proběhne 24. a 25. února. 

Profesní růst ve světě modelingu

A proč se vlastně do soutěže hlásit? Nejde jen o přehlídku krásy a talentů, ale o šanci získat hodnotné ceny a možnost profesního růstu ve světě modelingu. Dívky mohou vyhrát například zapůjčení luxusního vozu, wellness pobyty, poukázky na nákupy v Galerii Šantovka a spoustu dalších hodnotných cen od partnerů soutěže, mimořádnou cenou je ale exkluzivní spolupráce s Galerií Šantovka a s agenturou Prestige Models, která slibuje start úspěšné kariéry v modelingu. 

Více informací najdou zájemkyně ZDE



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty