Zářivý ples plný hvězd! Omega Olomoucký ples roztančili Jeleni, Debbi nebo No Mercy

Hvězdně naplněný program si užili návštěvníci 11. ročníku OMEGA Olomouckého plesu, který se konal v pátek 16. února. Zájem veřejnosti byl velký, prestižní společenská akce byla opět vyprodána a hosté zaplnili všechny sály NH Collection Olomouc Congress hotelu, kde se největší ples v Olomouckém kraji tradičně koná. Okouzlujícímu eventu dala úvodní jiskru burleskní choreografie Tanečního studia Tomáše Komendy v pestrých kostýmech a vášnivých pohybech.

“Já se velmi rád, že se vidíme už pojedenácté, užijte si to,” jasnou zprávou uvítal hosty ředitel pořádajícího Radia Haná David Foretník. Za ním už přišel první set písní k tanci a poslechu od Terezy Balonové, která je objevem roku 2023 hudebních cen Anděl. Kapelou večera byli prověření hudební všeumělové Jamr’s, kteří zahráli během večera výběr známých hitovek třeba od kapel Queen, AC/DC, od Chucka Berryho nebo věčně planoucí tango Besame Mucho.

Velké hvězdy večera si hosté plesu tentokrát užili hned tři. Zpěvačku Debbi známou svým hitem La, La. A hned si i na podiu zavzpomínala na své poslední vystoupení přímo v olomouckém NH hotelu. “Já tu byla naposledy v roce 2013. Seděla jsem dole na baru a řešili jsme s nějakými pány první přímou volbu prezidenta. A hned mi vysvětlovali koho nemám volit…” smála se Debbi. Zahraničním překvapením byli diskotékoví No Mercy s nezapomenutelným songem Where do you go. Publikum zcela strhla k tanci a zpěvu také kapela Jelen a zpěvák Jindra Polák nezapomněl všem připomenout původ názvu kapely. “No musí tu zaznít ta písnička, která nám před víc jak deseti lety dala naše jméno,” a vzápětí se hlavním sálem rozléhalo Zabil jsééém v lese jééélééénááá. A neúnavné publikum zasypával energií a taneční hudbou až do rána na afterparty DJ Radia Haná Lukáš Kobza.

Každý rok vyprodáno

“OMEGA Olomoucký ples si za jedenáct let vybudoval svým umístěním a hvězdným programem tu nejvyšší prestiž. Dokazuje to každoroční vyprodání vstupenek a zástup podporovatelů, kterým děkujeme za pomoc. Bez vás by ples nemohl mít svůj glanc. A největší díky patří a patřit vždy bude všem návštěvníkům, kteří si tuto akci každý rok skvěle užívají.” říká za pořadatele ředitel agentury Forsberg Marek Berger.

Celým večerem provázela moderátorská dvojice zpravodajství TV Nova Veronika Petruchová a Martin Čermák. A všem na plese pravidelně připomínali skvělé možnosti další zábavy jako fotokoutky, soutěž o ceny, módní přehlídku Flamingo Fashion, výstavu nejnovějších modelů luxusních vozů Mercedes-Benz nebo Úžasné gastronomické zážitky v podobě vybraných specialit šéfkuchaře Miroslava Fojtíka a jeho týmu a nebesky chutných laskomin od šéfcukrářky Anny Strnadlové.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty