Na přechodu u Drápala narazil do chodce. Nabízel mu pomoc, ten odmítl, nakonec ale musel k lékaři

S žádostí o pomoc se obrací na veřejnost policisté dopravního inspektorátu Olomouc. Jedná se o svědky, kteří by mohli pomoct s objasněním dopravní nehody, k níž dne 28. února v 18.13 v Havlíčkově ulici ve směru jízdy ke třídě Svobody v Olomouci.

Foto: Policie ČR

Podle dosavadních informací měl dosud neznámý řidič blíže nezjištěného osobního motorového vozidla vjet na přechod pro chodce v době, kdy po přechodu přecházel 61letý muž. "Po kolizi řidič zastavil a chtěl věc s chodcem řešit. Ten toto odmítl a nechal se jím odvézt na nádraží ČD. Avšak poškozený chodec následně vyhledal lékařské ošetření," uvedla Ivana Skoupilová, mluvčí Policie ČR.

Policisté teď žádají dotyčného řidiče, aby se jim přihlásil na telefonních číslech 974 766 251, 974 766 576, popřípadě emailem na ol.di.podatelna@pcr.cz nebo prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158. Stejně tak žádají i případné svědky, kteří nehodu viděli a svými informacemi by tak mohli přispět k ustanovení řidiče a jeho vozidla, ať kontaktují policisty na stejných telefonních číslech.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty