David Koller vystoupil před zaplněným FunParkem. Výtěžek z koncertu dostala Fakultní nemocnice

Legendární hudebník David Koller v sobotu vystoupil před zcela plným FunParkem u Šantovky v rámci festivalu Vinaři na Šantovce. Skvělý koncert, v němž návštěvníci slyšeli staré a nové hity frontmana kapely Lucie. Došlo ale také na společný chorál cimbálové písně Vínečko bílé, která ke správnému vinařskému festivalu zcela jisté patří. Celý festival provázela velmi příjemná a pohodová atmosféra, ze které byla cítit pohoda a radost letních dní.

David Koller v Olomouci

Před začátkem samotného koncertu na podiu vystoupil David Koller a tiskový mluvčí Galerie Šantovka Petr Hlávka, kteří společně předali řediteli Fakultní nemocnice Romanu Havlíkovi šek na 101 453 korun na projekt Ambulance aktivního zdraví. Jednalo se o celý výtěžek koncertu.

„Chceme podpořit tento velmi potřebný projekt, kterému záleží na zdraví lidí. Velmi si vážíme, že Fakultní nemocnice chce skrze Ambulanci aktivního zdraví posilovat mezi lidmi imunitu a zdravé životní návyky, které mohou být nejúčinnější obranou proti zákeřným virům,“ říká mluvčí galerie Petr Hlávka. Více informací o projektu Ambulance aktivního zdraví se dozvíte na tomto odkaze: https://ambulanceaz.fnol.cz/






INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty