Letní výzva: Navštivte studánky a vyhrajte lázeňský pobyt

Strávit zdarma relaxační víkend v lázních Slatinice? Koho by představa bezplatného pobytu zahrnujícího léčivé procedury, wellness a hotelový servis nelákala? Cesta k odpočinku ve vyhlášených slatinických lázních přitom není složitá. Vede přes soutěž Putování za živou vodou. Úkolem výletníků je během letních měsíců navštívit co nejvíce studánek.

Lidé, kteří se do akce zapojí, by měli během letních měsíců navštívit co nejvíce studánek a fotografie z těchto míst sdílet ve facebookové skupině. Autoři fotografií budou zařazeni do zářijového slosování o mnoho atraktivních cen.

Soutěž společně s Lázněmi Slatinice a Rádiem Haná vyhlašuje Klinika tělovýchovného lékařství a kardiovaskulární rehabilitace FN Olomouc v rámci svého projektu 5S. „Soutěž je jednou z možností, jak můžeme zájemce lépe motivovat k naplnění všech pěti S našeho projektu. Pěší výlet ke studánce je přece sport, zdravá svačinka na cestu je námi doporučovaná strava, relaxace u studánky může soutěžící zbavit stresu, fyzická námaha z výletu nám přinese zdravý spánek a poslední S je Stop kouření – no, přece nebudeme v krásné přírodě na výletě kouřit,“ usmívá se přednostka Kliniky tělovýchovného lékařství a kardiovaskulární rehabilitace Eliška Sovová.

První cena: pobyt v Lázních Slatinice

Soutěžící mají následující tři letní měsíce na to, aby doputovali k co největšímu počtu studánek a fotografie, které u nich pořídí, sdíleli ve facebookové skupině Putování za živou vodou a opatřili je hashtagem #zivavoda nebo #živávoda.

„Čím více studánek navštíví a čím více fotografií následně pošlou, tím větší mají šanci na výhru. A ty rozhodně nejsou k zahození. První cenou je víkendový pobyt v Lázních Slatinice, ale losovat budeme v září i celou řadu dalších dárků pro soutěžící,“ vysvětluje Eliška Sovová.

Pomůže registr pramenů a studánek

Pokud výletníci nebudou o studánkách v okolí vědět, skvělým pomocníkem je Národní registr pramenů a studánek na webových stránkách www.estudanky.eu, kde si stačí vybrat na mapě celé České republiky.

Podrobná pravidla soutěže Putování za živou vodou jsou k dispozici na webových stránkách projektu 5S.



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty