Parádní bluesová kapela z Belgie a několik českých legend! Je tu Bounty Rock Cafe Open air!

Bounty Rock Cafe Open Air. Těchto pět slov v sobě zahrnuje garanci nadupaného festivalu zvučného rocku, který se v letní Olomouci odehraje v pátek 6. srpna už pojedenácté! A jako vždy i nyní se objeví některé legendy rockové scény nebo hvězdy současného klubového dění. Letos to budou fantastičtí belgičtí The Bluesbones a k nim tři tuzemské legendy. Korunní pevnůstka očekává první návštěvníky už v 15 hodin!

The Bluesbones / Foto: Geert Heldens

The Bluesbones jsou belgická kapela, která má za sebou už řadu úspěchů a bezpočet vydařených koncertů po celé Evropě. Jsou mimo jiné vítězem soutěže Belgian Blues Challenge 2016 nebo stříbrným medailistou soutěže European Blues Challenge 2017.

„V pátek budeme s The Bluesbones headlinerem na Bounty Rock Cafe Open Air Festivalu v Olomouci!!! Těšíme se, až se zase uvidíme a zahrajeme si na tomto skvělém festivalu,“ napsala ve středu belgická kapela na své facebookové stránce. Taky se těšíme. Tuhle kapelu v posledních letech rádi vidí na každém bluesovém festivalu v Evropě!

Ještě než ale přijde řada na borce z The Bluesbones (foto vlevo), zažije publikum v Korunní pevnůstce spoustu jiných zážitků, tentokrát z českých rockových luhů a hájů. A nejsou to jména ledasjaká, ale opravdové legendy.

Vystupujícími budou Garage & Tony Ducháček, Luboš Pospíšil & 5P a konečně jako první vrchol večera obnovení Flamengo!

O Tony Ducháčkovi a kapele Garage není třeba dlouze psát. Kultovní skupina a jedinečný zvuk, ovlivněný kdysi punkem, tradičním bigbítem i hospodou, zná každý český rocker. Představovat jistě není třeba ani zpěváka a muzikanta Luboše Pospíšila a jeho obnovený tým 5P. Tuzemští fanoušci se určitě těší i na obnovený slavný soubor Flamengo, který se zapsal do dějin tuzemského rocku například albem Kuře v hodinkách. A právě Flamengo Reunion se objeví jako třetí host letošního ročníku festivalu BRCOA.

A po nich už nastoupí zvučný headliner se svou směsí evropského blues, rocku konce 60. let a baladickými rockovými skladbami.

BOUNTY ROCK CAFE OPEN AIR 2021

ORIENTAČNÍ LINEUP

  • 15:30 – 16:30 Garage & Tony Ducháček
  • 16:45 – 18:00 Luboš Pospíšil & 5P
  • 18:30 – 20:00 Flamengo Reunion
  • 20:30 – 23:00 THE BLUESBONES




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty