Nylon Jail se po "spánku" probouzí a chystají koncert v Zahradě. Mají i speciálního hosta!

Po roce do Olomouce, tedy domů, opět přijíždí kapela Nylon Jail, aby koncertovala pro všechny olomoucké fanoušky, přátele i kolemjdoucí. Tentokrát zahrají v nově otevřeném prostoru baru Zahrada v Mlýnské ulici. Spolu s nimi vystoupí i speciální host.

Nylon Jail budou znovu koncertovat!

Nylon Jail v letošním roce koncertně i skladatelsky pospávají, jelikož se dva úhlavní členové Jiří Jirák a Roman Vičík věnují převážně svým sólovým projektům Synové smrti a Indican. O to vzácnější je tato koncertní návštěva, která je jedna z mála letošních zastávek kapely. Pozvali si také velmi speciálního hosta Jiřího Lhotského, který vychází z řad hudebníků olomouckých ulic, a který Nylon Jail po několikeré natolik uchvátil svým projevem, že bude speciálním hostem a od 19:30 zahraje svůj set.

Bar Zahrada nabídne kapele prostředí s kouzelnou atmosférou. / Foto: Rej.cz 

„Několikrát po sobě jsem procházel kolem tohoto bezdomovce, když hrál své písně, a vždy jsem se musel pozastavit, a poslechnout si několik z nich a následně mu za to vhodit vhodné peníze do kelímku, který měl před sebou. Jeho charismatický hlas i zjev mi okamžitě uchávtil a připomněl Neila Younga, kterého mám v oblibě. Nakonec jsem Jiřího vyzval ke spolupráci, abych si nejen sám mohl jeho koncert vychutnatvcelý a v plnosti, ale také jej představil ostatním," říká Jiří Jirák, frontman kapely Nylon Jail.

Jiří Lhotecký hraje slovácké a valašské lidové písně, které si sám upravil pro akustickou kytaru.

co: KONCERT NYLON JAIL V OLOMOUCI

kdy: ČTVRTEK 26.8. 2021

kde: BAR ZAHRADA

 JIŘÍ LHOTSKÝ 19:30 (as a very special support)

NYLON JAIL 20:00




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty