Zraněná cestující z autobusu skončila v lékařské péči. Policie hledá svědky nehody

V linkovém autobuse v Olomoucké MHD se odehrála nevelká kolizní situace. Skončila ale zraněním jedné cestující a tak policie teď hledá svědky, kteří mohou pomoct se zjištěním okolností a nalezení viníka.

K nehodě došlo uvnitř autobusu na zastávce Na Střelnici / Ilustrační foto: olomouc.eu

Policisté dopravního inspektorátu Olomouc se proto obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody, která se stala ve čtvrtek 2. září 2021 o půl sedmé ráno, v místech olomoucké autobusové zastávky Na Střelnici.

"Podle dosavadních informací se jedna z cestujících autobusu číslo 364 přijíždějícího na zmíněnou zastávku ve směru od ulice Dolní Hejčínská přemísťovala během jízdy ke středovým výstupním dveřím. V průběhu chůze upadla na jinou, sedící, cestující. Poté se zvedla a po zastavení autobusu z něj vystoupila a odešla pryč," uvedla mluvčí policie Petra Vaňharová. "Sedící žena ale utrpěla zranění, se kterým byla předána do péče zdravotnické záchranné služby."

Svědci, kteří nehodu viděli a svými informacemi by tak mohli přispět k jejímu řádnému objasnění a ustanovení neznámé cestující, ať kontaktují policisty dopravního inspektorátu Olomouc buď osobně, či telefonicky na číslech 974 766 251, 974 766 576 nebo kdykoliv linku 158.



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty