REJ sleduje stále více lidí. Za měsíc má přes čtvrt miliónu návštěv

Lidé stále častěji sledují zprávy na Reji. Další výrazný nárůst zaznamenal regionální zpravodajský portál Rej.cz v uplynulém půlroce. Webové stránky každý den navštíví přes tři tisíce lidí denně, a to pouze na Olomoucku! Další tisíce čtenářů sledují Rej v ostatních regionech. Za měsíc zaznamená Google analytics na všech mutacích Rej.cz více než 250 tisíc návštěv.

Rej.cz je fenomén už od svého vzniku. V roce 1999 patřil mezi vůbec první zpravodajské weby v České republice. Původně šumperský projekt se v posledních deseti letech rozrostl do všech regionů Olomouckého kraje. Úspěšně tak funguje Šumperský Rej.cz, Jesenický Rej.cz, Přerovský Rej.cz nebo Prostějovský Rej.cz. Právě poslední uvedený server zaznamenal v Prostějově letos v létě o 310 % větší zájem čtenářů, než tomu bylo v předchozím kvartálu. 

Přibývají další regionální mutace 

Rej expandoval také do kraje Moravskoslezského nebo Zlínského. Rostoucí sledovanost regionálních portálů Rej.cz neunikla ani velkým hráčům na českém internetovém trhu. "Je pravda, že v současné době jednáme o úzké spolupráci s velkým národním webem, který zprávy Reje dokáže dostat k opravdu velkému množství lidí," uvedl Přemysl Ptáček, tvůrce a webmaster Reje.

Rej píší patrioti a čtenáři to poznají

Webové stránky přinášejí každý den aktuální informace a zprávy z našeho kraje. Právě díky regionálnímu zaměření nabízí jedinečný přehled informací z oblasti kultury, sportu, historie, zpravodajství, publicistiky nebo společnosti.   

"Myslím, že tajemství úspěchu Reje spočívá v patriotismu provozovatelů jednotlivých regionálních mutací. O Reje pečují lidé, kteří mají rádi město, o kterém píší a kde zároveň žijí. A to čtenáři poznají. Moc všem děkujeme za dosavadní přízeň," doplnil Přemysl Ptáček. 



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Chata Kouty