Velký tvarůžkový festival se blíží a nabízí účast na programu. Zapojíte se?

Gastronomický svátek, Olomoucký tvarůžkový festival, láká do centra města už tradičně tisíce návštěvníků. Letošní ročník se na Horním a Dolním náměstí odehraje 15. a 16. dubna. Zapojit a prezentovat se mohou i gastro podniky.

Foto: olomouc.eu/ Daniel Schulz

Možnost představit návštěvníkům speciální a nezapomenutelné gastronomické zážitky a stát se tak součástí šestého ročníku festivalu, nabízí restauracím a gastro podnikům město, jako tradiční pořadatel svátku na oslavu tohoto pro Olomouc typického pokrmu. „Restauratérům a gastro podnikům chceme dát možnost zapojit se do programu. Pokud mají zájem, mohou posílat své nabídky a následně prezentovat své kulinářské umění tuzemským i zahraničním návštěvníkům v přímo v historickém centru města,“ vybízí Karin Vykydalová, vedoucí odboru kultury a cestovního ruchu olomouckého magistrátu.

Pokud patříte mezi zájemce a chcete se stát součástí programu Olomouckého tvarůžkového festivalu, máte možnost! Bližší informace a nabídky zasílejte do 21. února 2023 na email mmol.okc@olomouc.eu.

Návštěvníci vyhledávaného gastronomického festivalu se mohou už teď těšit na Cooking show s Romanem Paulusem, Cooking show s herečkou Sandrou Pogodovou i prodej regionálních produktů. Kromě kulinářských specialit nabídne letošní ročník také bohatý doprovodný program na Horním a Dolním náměstí. V jeho průběhu na pódiích vystoupí skupina Mňága a Žďorp, Natálie Tichánková & 4GOOD i řada folklórních souborů. Především dětem budou určena představení divadel a dílničky ve speciálních stanech.

Web: www.tvaruzkovyfestival.olomouc.eu


Foto: olomouc.eu/ Daniel Schulz

Foto: olomouc.eu/ Daniel Schulz



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
Chata Kouty